За мен

Моята история

Здравейте!
Казвам се Павлина Наскова Ковачева на 38 години от град Бургас. Искам да споделя с Вас как всъщност LR, като бизнес идея се появи в живота ми. По професия съм магистър фармацевт и повече от 9 години работих в една от най-големите аптеки в Бургас.

Напрежението, умората и много други фактори оказаха влияние върху здравословното ми състояние. Нямах почти никакво свободно време, както и време за семейството ми. Това беше причина аз да търся промяна и най-вече исках да подобря здравето си. Водещо за мен беше как мога да си помогна наистина, а не само да подтискам симптомите с лекарства.

Осъзнах, че всеки който иска да бъде здрав, трябва много сериозно да се замисли за няколко неща:

  • Как живее
  • Как се храни и с какво
  • Правили профилактика на организма си
  • Спортува ли и най-вече умее ли да се справя със стреса, който ни заобикаля ежедневно

Записах се на различни курсове за холистични методи на лечение основно за собствена култура. Това изключително много обогати моите познания. Впечатлиха ме предимствата на източната медицина и реших да отворя център за физическо и ментално здраве. Работя, като терапевт вече повече от 10 години и смело мога да твърдя, че това промени изцяло живота ми, мисленето ми, визията ми. В процеса на моята работа търсих високо качество продукти на натурална основа за лична и професионална употреба.

Един работен ден, моя клиентка ми сподели, че е ходила на интересно продуктово парти, поканена от своя приятелка. По неини думи /представяли много висок клас немски продукти/. Висок клас и най-вече немски продукти беше силно впечатляващо за мен. Разбира се още на следващия ден аз се свързах с въпросното момиче. Разбрах, че ако човек иска освен употребата на топ качество продукти, тази компания дава и много други възможности. Всеки човек /независимо от финансовото му състояние и професия/ може да започне свой собствен бизнес с неограничени възможности.

Аз грабнах тази идея много впечатлена и днес LR е моят начин на живот.

Гордея се с това, че помогнах на много хора да подобрят здравословното си състояние и да започнат да водят един по-пълноценен и активен живот.

Гордея се с това, че успях да изградя екип от будни и желаещи да се развиват партньори. Те приеха предизвикателството да се променят, да поемат живота си в свои ръце и да бъдат свободно мислещи и живеещи хора без ограничения.

Всеки, който иска да се запознае с уникалната продуктова гама и маркетингова концепция на компания номер едно за директни продажби в Европа LR може да се свърже с мен и да стане част от моя екип.

Благодаря на всички, които ми се довериха и заедно пишем своето бъдеще!
Всеки е добре дошъл в екипа!
Поздрави!
Павлина Ковачева

Здравето на човека зависи от законите, които управляват неговото тяло.

Не всеки ще разбере пътя ти. И това е OK. Ти си тук, за да живееш своя живот, а не да го обясняваш на останалите.

Над 250 000 сътрудници избраха LR

250 000 независими сътрудници се радват на възможностите за здравословен живот и финансова независимост, които компанията предлага. Вие можете да бъдете един от тях , където и да се намирате по света.

Pin It on Pinterest

Share This