LR продукти – световно известните продукти вече и в България

LR продуктите са част от портфолиото на водещата компания за директни продажби в Европа – LR Health & Beauty, която е на пазара вече повече от 30 години в 28 различни страни.

България не изостава в тенденцията, която бележи огромен интерес към LR продуктите, което е и основната причина да бъдем официални представители на марката. Ние Ви предоставяме възможност да изпробвате специална селекция LR продукти, част от портфолиото на компанията.

LR продуктите са структурирани в няколко категории и продуктови линии, предлагащи асортимент от висококачествени продукти за здраве и красота:

  • Натурални хранителни добавки.
  • Висококачествена козметика – с грижа за лицето, тялото и косата.
  • Анти-ейдж продукти.
  • Луксозни маркови парфюми.

Каталогът на LR Collection, който излиза веднъж годишно, представя снимки и подробна информация за иновативните LR продукти. Те са отражение на съвременната концепция за здраве и красота, същността на която се определя от новостите в световен мащаб и желанието на модерния човек да живее пълноценно.

Любопитно: LR продуктите са си изградили реноме на висококачествена козметика и хранителни добавки, утвърдени от независими институти, сред които е и “SGS INSTITUTE FRESENIUS”. Тяхното становище е потвърждение за иновативните решения и успешните резултати от използването на LR продукти.

LR продукти – с грижа и внимание към клиента

LR продуктите ни имат за цел да повишат осезаемо качеството на живот, давайки конкретни и ефективни решения на всеки проблем, отговаряйки максимално добре на нуждите и желанията на всеки наш клиент. 

Стремим се към индивидуален подход, акцентирайки върху съответната потребност, която вече съществува или може да възникне. В същото време, нашите LR продукти осигуряват и комплексни решения, които покриват широк диапазон от често срещани потребности. 

Идентифицирайки всички различни нужди, LR продуктите ни имат конструктивен и целенасочен характер, а тяхната ефективност се определя както от специфичното им приложение, така и от качеството на вложените в тях компоненти. Технологията за производство на LR продукти се базира на медицински проучвания и се извършва по иновационна методология.

Друга особеност на предлаганите от нас LR продуктите е, че те са пряко обвързани с нашата ангажираност към клиента. Ние сме на Ваше разположение да Ви дадем допълнителна информация и експертни съвети при избора на точните за Вас LR продукти. 

Ценим високо нашите клиенти и затова за нас е важно да им осигурим допълнителна стойност, което очертава създаването на дългосрочни взаимоотношения, уповаващи се на взаимно уважение, коректност и лесна комуникация. 

LR продукти и грижа за кожата 

LR продуктите Ви дават нова и изкушаваща възможност за естествено красива, поддържана и млада кожа. Регенериращата сила на Алое Вера например ще Ви гарантира удивителна грижа за сияйни резултати.

Иновативните LR продукти за дълготрайна грижа срещу стареене на кожата имат уникална антиейдж формула, която отговаря на потребностите на всяка жена, а LR продуктите с антибактериална грижа Ви предлагат отлична защита, особено при проблемна или раздразнена кожа. 

Възползвайте се от уникалните LR продукти – те ще Ви предложат изключителна грижа и възможност да придобиете ново разбиране и усещане за здраве и красота. 

LR продукти – хранителни добавки

Здравето е щастие и щастието е здраве! Това е комбинация от мотивация и хармония, която е водеща концепция в създаването на LR продукти.

LR продуктите от линията LR LIFETAKT предлагат здравословно допълнение към нашите хранителни навици. Те осигуряват индивидуални и научно базирани решения, които са разработени съобразно потребностите на всеки човек и обхващат всеки отделен етап от неговия живот. 

При нас, освен LR продукти за здраве и хранене, получавате ценни съвети за физическата активност и пълноценен начин на живот, ключова роля в което разбира се имат храната и добавките, които се приемат. 

Това се определя от разбирането, че когато човек например е подложен на стрес, няма достатъчно време за себе си, редовно не си доспива, храни се предимно на крак, има специфични хранителни потребности, води застоял начин на живот, иска да свали килограми или др., тогава всяка допълнителна помощ е важна. Можете да се доверите на нашата експертна оценка, която ще Ви насочи към най-подходящите за Вас LR продукти.

LR продукти – изберете най-доброто за себе си и своето семейство

Професионалните LR продукти задават нови стандарти за качество, осигурявайки иновативни решения за оптимално здраве и непреходна красота. Ефективността стои в основата на всички LR продукти, като по този начин можем да Ви предложим първокласни продуктови конфигурации. Нашият фокус е насочен към извеждането на преден план на подбрани, утвърдени и елитни марки на LR продукти, сред които са LR LIFETAKT, LR ALOE VIA и LR ZEITGARD, когато говорим за грижа за кожата например.

LR продуктите Ви предлагат не просто опция, а професионално и надеждно решение, съобразено с Вашите конкретни нужди. Качествените LR продукти ще допълнят идеално Вашето ежедневие, като покрият необходимостта от доза здраве, свежест и красота всеки ден. Те идеално ще се впишат във Вашето темпо и начин на живот, гарантирайки Ви оптимални ползи и чувство на удовлетворение.

Научете повече за предлаганите от нас LR продукти в нашия сайт.

Ако искате да станете наш сътрудник, може да се запознаете с възможностите за кариера тук: https://www.pavlinakovacheva.com/lr-healthbeauty-systems/ или да се свържете с нас на тел.: +359 89 545 6101

Pin It on Pinterest

Share This