Блог

LR продукти – качествена грижа за здраве и красота 

България не изостава в тенденцията, която бележи огромен интерес към LR продуктите, което е и основната причина да бъдем официални представители на марката. Те са структурирани в няколко категории и продуктови линии, предлагащи асортимент от висококачествени продукти за здраве и красота.

повече информация

Грижа за кожата – какво трябва да знаете за различните продукти?

Грижата за кожата има за цел да се отстранят ежедневните замърсявания, да се възстановят клетките, да се намалят проблемните участъци, да се изравни тена, да се загладят несъвършенствата, да се придаде изящен блясък и мекота.

повече информация

Алое вера гел за пиене – основни ползи от ежедневния прием на растението

Последните проучвания, публикувани в различни научни списания, показват, че редовната консумация на алое вера гел за пиене може да помогне за контрол върху нивата на кръвната захар и липидния профил при диабетици и пациенти с повишен общ холестерол. 

повече информация

Директни продажби и мрежов маркетинг – каква е разликата?

Директните продажби се отнасят до бизнес модел, при който се получава възнаграждение от продажбата на продукти и услуги, а мрежовият маркетинг е съвременна форма на тези традиционни директни продажби.

повече информация

Идеи за печеливш бизнес – как да започнем развитието на бизнес от дома?

Най-добрите идеи за печеливш бизнес в домашни условия са тези, които Ви предлагат почасова или постоянна работа и реални възможности за растеж, а не са просто красива, но подвеждаща снимка в социалните мрежи.

повече информация

Алое вера – 20 особености и интересни факти за растението

Какво е алое вера? Алое вера е сукулентно растение, което притежава уникални терапевтични свойства. Именно те са основната причина алое да бъде важна съставка в редица натурални продукти. Като популярно аюрведично лекарство, алое вера намира приложение както в...

повече информация

Брошура за КОЛЕДА 2018

Дните стават все по-къси, светлини и украси озаряват улиците, коледните базари ви приканват да усетите празничното настроение. Коледа идва! Това е време на домашен уют и спокойствие, време на радост и споделени моменти със семейството. Време е и да помислите с какво...

повече информация

Тайната на успеха на домашния бизнес

7 мисли, необходими за постигане на целите Ви Изграждането на успешен бизнес е трудно. Ето защо повечето хора търсят преки пътища и бързи решения, за да постигнат целите си. За съжаление, успехът не идва от тези преки пътища. Наистина, във всяко начинание,...

повече информация

Pin It on Pinterest

Share This