Алое вера за деца – грижа, съхранена и предавана през поколенията

Алое вера за деца се използва от векове заради терапевтичните свойства на растението, свързани с грижата за здравето и разнообразните начини за използването му.

Листата на алое съдържат прозрачен гел във вътрешността си, който се прилага както за локално третиране на кожни раздразнения, изгаряния и др., така и за производството на сок от алое вера за деца.

Гелът от растението, който е основната съставка в напитките от алое вера за деца в продуктите на немската марка LR, съдържат биоактивни съединения, които имат съществени ползи за здравето на детето.

Всички ожулвания, порязвания, ухапвания, слънчеви изгаряния, храносмилателни разстройства, слаб имунитет, липса на енергия и други проблеми, с които децата растат и се сблъскват ежедневно, правят алое вера за деца изключително ценен съюзник за всеки родител. 

Алое вера за деца е естествен начин да се погрижите за здравето на своето семейство, а неговият прием е полезен както за малки деца и тийнейджъри, така и за възрастни, без да крие рискове от странични реакции и ефекти.

Алое вера за деца – действие и ползи

Алое вера за деца може да се използва при чревни и стомашни проблеми. Сокът регулира правилната функция на стомашно-чревния тракт, облекчава симптомите на запек, елиминира болката в стомаха и поддържа правилното усвояване на хранителните вещества.

Друго ключово приложение на алое вера за деца е свързано с факта, че повечето деца имат по-слабо функционираща имунна система и много от тях често са податливи на вирусни инфекции, особено при смяната на сезоните. За укрепване на имунитета и изграждане на защитни сили, децата могат да получат ефективна подкрепа чрез ежедневния или профилактичен прием на алое вера за деца, който е натурален антиоксидант и притежава антимикробни свойства.

В тази връзка, алое вера за деца има редица ползи като естествено средство за борба с вирусните и грипни състояния, тъй като неговият редовен прием води до укрепване на имунитета, което прави детския организъм значително по-устойчив на болести. Друг аспект, е че когато детето има подсилена имунна система, дори и да се разболее от настинка или грип, състоянието му протича много по-леко и при много по-нисък риск от развитието на усложнения.

Алое вера за деца също така стимулира мозъчната дейност, което го прави важна предпоставка за правилно развитие, особено в ранна възраст.

Напитката алое вера за деца е подходяща вариант и за деца, които имат активен и натоварен начин на живот – училище, спорт, тренировки и т.н. Алое вера за деца по естествен начин осигурява на детския организъм необходимата енергия и жизненост, необходими всеки ден. 

Алое вера за деца – основни предимства

Основните предимства на алое вера за деца са следните:

 • Работи бързо.
 • Има приятен аромат и свеж вкус, който децата обожават.
 • Поддържа правилният детски метаболизъм.
 • Засилва имунитета.
 • Развива умствения потенциал.
 • Дава жизненост и енергия.
 • Има напълно натурален състав.

Алое вера за деца – богат комплекс от полезни съставки

Все повече родители избират качествени напитки от алое вера за децата си и за цялото семейство. 

Срещали сме много хора, които първоначално проявяват доза скептичност към действието на алое, но когато опитат натурален и качествен продукт като алое вера за деца LR, те сами виждат ползотворното действие на сока. Активните вещества в него включват минерали, витамини и ценни нутриенти, които оказват положителен ефект върху целия организъм.

Основните групи полезни вещества, които са част от състава на алое вера за деца са:

 • Витамини.
 • Минерали.
 • Ензими.
 • Аминокиселини.
 • Мастни киселини.
 • Полизахариди.
 • Алоин.
 • Стероли.
 • Сапонини.

Алое вера за деца – защо децата се нуждаят от неговия прием?

Предпоставки за нуждата от прием на алое вера за деца:

 • Неразнообазно и небалансирано хранене, което включва чест прием на рафинирани храни.
 • Алергии и непоносимост към дадени храни.
 • Слаба имунна система.
 • Хронични и остри заболявания.
 • Вирусни и бактериални епидемии.

Любопитно: 75% от здравословното състояние на човек се определя и подпомага от начина на хранене, от избора на начин на живот и от околната среда. Само 25% съответно се отдават на влиянието на генетичното онаследяване. Това маркира важността от правилен хранителния режим и изграждането на полезни навици, които ежедневно да следваме.

Алое вера за деца – качество от LR

От хиляди години гелът от листата на алое се използват за подхранване, омекотяване и лекуване на кожата. Растението обаче се използва за облекчаването и лечението на редица други състояния, заболявания и предизвикателства, с които се сблъскваме в съвременната действителност.

Марката LR предлага алое вера за деца, богато на витамини, минерали, антиоксиданти и незаменими аминокиселини, предлагащи всестранна подкрепа за детското здраве. 

Алое вера за деца се предлага под формата на гел за пиене, крем, шампоан, гел за зъби и маска за лице, което Ви дава възможност да откриете продукта, отговарящ на уникалните нужди на Вашето дете и на Вас самите. 

Алое вера деца е забележителна напитка, защото тя помага на всички органи да функционират по-добре, има положителен ефект върху функцията на храносмилателния тракт, усвояването на хранителни вещества, стимулира производството на колаген, облекчава алергии и укрепва функцията на имунната система. Допълнителните ползи от приема на алое вера за деца е повишаване на енергийните нива, грижа за кожата и ставите. 

Дневната доза алое вера за деца от LR се равнява на 1-2 супени лъжици, която е най-добре да се изпие преди хранене.

Голямо предимство на алое вера за деца от LR е, че неговият състав е напълно натурален. Естествен, безопасен и ефективен, LR Aloe Vera покрива всички нужди за отлично здраве, красота и предлага забележителна грижа за кожата.

Поръчайте алое вера за деца LR от нашия сайт или се свържете с мен на тел.: +359 89 545 6101

 

Pin It on Pinterest

Share This