Алое вера гел за пиене съдържа над 75 съставки като витамини, аминокиселини, минерали и много други полезни за организма елементи. Макар че е известно, че вискозния гел, който изтича от листата на растението, подпомага здравето на кожата и лекува слънчеви изгаряния или раздразнения, приемът на алое вера гел за пиене също предлага многобройни ползи за Вашето здраве. 

Много са привържениците на алое вера гел за пиене, които казват, че той може да облекчи киселините, да понижи кръвната захар, както и широк спектър от други твърдения, с които ще Ви запознаем в следващите редове.

 1. Може да отстрани храносмилателни проблеми

Алое вера гел за пиене насърчава чревните бактерии и може да облекчи стомашно-чревни разстройства и да успокои хроничните язви, което ще помогне при лечението на синдром на раздразненото черво. Въпреки че други форми на алое вера също имат положително въздействие в това отношение, се смята, че алое вера гел за пиене се абсорбира по-добре в стомаха, а стимулирайки производството на жлъчка се подобрява и състоянието на Вашия черен дроб. Опитайте нашия Aloe Vera Гел за пиене „Традиционен с мед“, троен комплект, който съдържа 90 % гел от листата на Алое Вера и 9% ценен мед.

 1. Може да намали възпалението

Противовъзпалителният ефект на алое вера гел за пиене може да помогне при лечението на възпалителни заболявания на червата и намаляване възпалението на кожата. Необходимо е да се извършат допълнителни изследвания, за да се предпише алое вера гел за пиене като лечение на остеоартрит. Нашият Aloe Vera Гел за пиене Active Freedom, троен комплект съдържа хранителни вещества, полезни за Вашите стави.

 1. Може да подобри здравето на сърцето

Алое вера гел за пиене може да намали развитието на атеросклероза при хората. Гелът може да смекчи сърдечни проблеми, които обикновено са страничен ефект от лекарствата, използвани при лечение на рак.

В комбинация с подходящ хранителен режим, нашият Aloe Vera Гел за пиене с вкус на праскова може да понижи кръвното налягане на хора с диабет, а също така и нивата на холестерола в черния дроб. 

 1. Може да детоксикира тялото

Алое вера гел за пиене също може да бъде ефективен в процеса по отделяне на токсини от тялото. Гелът проявява и хепатопротективно действие, което може допълнително да подобри детоксикацията, поради факта , че черният дроб е важен орган, участващ в процеса.

 1. Може да помогне за отслабване

Възпалението е свързано с наддаване на тегло и проблеми с метаболизма, в тази връзка алое вера гел за пиене може да играе полезна роля поради своите противовъзпалителни свойства. Слабителните свойства на гела могат да помогнат за загуба на телесно тегло.

Aloe Vera Гел за пиене Intense Sivera троен комплект има положителен ефект върху здравословното състояние на хора с наднормено тегло, предиабет и диабет, понижавайки телесното им тегло, телесната им мастна маса и инсулиновата им резистентност.

 1. Може да поддържа имунната система

Алое вера гел за пиене може да стимулира Вашия клетъчен и хуморален имунитет. Също така това може да действа като подобрител на имунната система. Препоръчваме Ви Aloe Vera Гел за пиене Immune Plus Троен плюс за Вашата имунна система.

 1. Може да контролира нивата на кръвната захар

Доказано е, че алое вера гел за пиене може да помогне за подобряване на нивата на кръвната захар. Част от хранителните вещества в гела подобряват ефективността на инсулина. Те могат да включват хром, магнезий, цинк и манган. 

 1. Може да помогне за намаляване на риска от рак

Алое вера гел за пиене може да потиска растежа на раковите клетки, както и да повиши ефективността на лекарствата срещу рак, като цисплатин.

Гелът от алое съдържа биоактивни съединения като алоин и лектин, които имат противовъзпалителни свойства. Те също могат да помогнат за намаляване на риска от рак.

 1. Може да хидратира тялото

Алое вера гел за пиене съдържа микс от полезни съставки, които могат да обогатят организма. Смята се, че хидратира тялото и облекчава изтощението.

Според бразилско проучване, алое вера също може да подобри хидратацията на кожата. 

 1. Може да подобри здравината на косата

Противовъзпалителните свойства на гела от алое вера могат да успокоят и овлажнят скалпа, а антибактериалните му свойства да помогнат при лечение на пърхот.

Алое вера гел за пиене може да предпази мъртвите кожни клетки от запушване на космените фоликули и да укрепи и добави блясък на косата Ви. 

 1. Може да се погрижи за здравето на мозъка

Хората, на които са предписани режими, включващи алое вера гел за пиене, се справят по-добре при задачите за тестване на паметта и разпознаване на предмети. Тези хора също съобщават за намалени случаи на напрежение или лошо настроение. 

В обобщение, алое вера гел за пиене (за разлика от напитките от алое вера, които са заредени с добавена захар и ароматизатори), може да се разглежда наред с билковите лекарства като начин за поддържане на здрава кожа и осигуряване на допълнителни хранителни вещества, витамини и цялостно по-добро здравословно състояние.

Pin It on Pinterest

Share This