Хранителни добавки за жени – погрижете се за тялото и ума си с LR

Ние вярваме в една проста, но съвършена истина: здравето на ума подхранва желанието за здраво тяло. В напрегнато ежедневие, наситено с безброй „атаки“ от външни фактори като замърсяване, некачествена храна и стрес, Вашето тяло се нуждае от внимание.

Необходимостта да се чувствате и изглеждате добре е свързана с хранителните вещества, които приемате и начинът, по който поддържате физическата си форма. Как да превърнете грижата за здравето на ума и красотата на тялото във всекидневна грижа с продуктите на LR? Разказваме в следващите редове. 

Хранителни добавки за перфектна фигура

Посещенията във фитнес залата или упражненията вкъщи понякога не стигат, за да поддържате желаната физическа форма. За перфектна фигура е важно да се приемат и хранителни добавки (като например Aloe Vera Гел за пиене с вкус на праскова), които да спомагат за възстановяването и обмяната на вещества в организма.

Детоксикацията на тялото и стимулиращите действия върху енергийния метаболизъм, са едни от предимствата при приема на алое вера. Натурално, наситено с витамини, минерали и аминокиселини, то неслучайно е известно като „растението – чудо“.

Хранителни добавки за красива коса, кожа и нокти

Многобройните проучвания са категорични, че правилното хранене води както до здраво тяло, така и до блестящ външен вид. Уверете се, че осигурявате на организма си достатъчно полезни вещества, необходими за чиста кожа, силна коса и здрави нокти. Приемането на еликсир за красота може да Ви гарантира набавянето на много полезни витамини, като витамин В7, С, А, цинк, рибофлавин и ниацин, които от своя страна допринасят за:

  •       Поддържане на нормалното състояние и пигментация на кожата;
  •       Изграждане на колаген за нормална функция на кожата;
  •       Поддържане на нормалното състояние и пигментация на косата;
  •       Доброто състояние и на ноктите.

Хранителни добавки за стимулиране на имунната система

Ежедневно снабдяване с ценни хранителни вещества е изключително важно, за да се чувствате добре. През цялата година вирусите са активни, но в студения сезон те се разпространяват много по-лесно.

Именно през този период, имунната система е тази, която ни предпазва. Грижата за  нейното подсилване започва с правилното хранене и приемането на полезни имуностимулиращи витамини

„Златни“ правила за укрепване на имунната система са приемът на повече течности, правилното хранене, набавянето на витамините С, А, цинк и селен.

Хранителни добавки за умствена и физическа ефективност

Това, което е важно за здрав ум е здравото тяло, и обратното. Ако има нещо, което е важно да поддържате будно, то това е стремежа да приемате хранителни добавки, които да действат еднакво ефективно и в двете направления. 

За целта, можете да опитате напитка за повишаване на умствената и физическата работоспособност. Още в началото на приема, енергийният Ви метаболизъм ще се нормализира, нервната Ви система ще започне да функционира нормално и психологическата Ви функция също ще се нормализира. Не на последно място, умората и изтощението ще намалеят, а Вие ще можете да бъдете най-добрата версия на себе си.

Получаването на свежа енергия е ключът към подобряване на тонуса и самочувствието на една жена. Грижата за тялото е нещо, което трябва да добавите като приоритет в своето ежедневие, а приемането на хранителни добавки на водещата световна компания LR ще Ви осигурят необходимите витамини, минерали, протеини и качествени хранителни добавки, за да се чувствате добре и да живеете пълноценно.

 

Pin It on Pinterest

Share This