Продуктите за орална грижа и почистване на зъбите могат да изпълняват различни функции и различни цели: от нежно хигиенизиране, до отстраняване на натрупаната плака или активна грижа за проблемни венци.

Според функцията си, продуктите за устна хигиена могат да залагат на различни активни съставки: от медицински и фармацевтични такива, до нежни, натурални и абсолютно изчистени формули, подходящи за всички възрасти и ситуации.

Продуктите за орална хигиена на LR гарантират перфектен баланс между нежност и ефикастност. Те имат високо съдържание на естествени съставки, като същевременно с това почистват надеждно, освежават дълготрайно и успокояват раздразненията повече от ефикасно.

Натурални продукти за устна хигиена: за възрастни

Кои са продуктите на LR, с които можете да се погрижите едновременно за хигиената, здравето и балансираната микрофлора в устната куина? Сред най-доброто, на което можете да се доверите са:

  • Защитаваща паста за чувствителни зъби – с 40% гел алое вера и мощен минерален комплекс от природата, пастата за чувствителни зъби понижава сензитивността, стимулира естествената реминерализация и почиства изключително нежно. 
  • Натурален гел за зъби и венци – с 43% алое вера гел и екстракт от ехинацея, гелът почиства зъбите, успокоява и стяга венците, подобрява дъха в устата и създава приятно усещане за свежест и чистота. 

Действието на двата продукта е по-бързо, по-видимо и по-дълготрайно тогава, когато се използват ежедневно и в комбинация помежду си

Натурални продукти за устна хигиена: за бебета и малки деца

Оралната хигиена при децата е не по-малко важна част от ежедневната грижа, отколкото при възрастните. Ето защо, производителите от LR създават и своята специална детска серия, която предлага екстра нежност и пълна безопасност при поглъщане. 

Пастата за зъби Aloe Vera Kids е със съобразено количество флуорид, деликатен ментов вкус, и 38% алое вера – натурална грижа за зъбния емайл и сигурна защита против кариес. Нещо повече – пастата има блестяща гел-текстура, която превръща миенето на зъбките в истинско забавление. Така полезното вече е приятно, а ефективното – безвредно и природно!

Използването на детската паста за зъби се препоръчва още от първите дни след избиването на първите млечни зъбки. За целта можете да използвате мека бебешка четка за зъби или пръста си, за да нанесете малко количество от пастата върху зъбчетата. 

Нежна и естествена грижа за устните

Удобството, доброто самочувствие, добрия дъх и добрият външен вид могат да бъдат завършени с помощта на още един, последен елемент – нежният естествен балсам за устни, подходящ за употреба от малки и големи.

Формулата на балсама за устни на LR има нежно хидратиращо и омекотяващо действие. Той е лек, безцветен, с 40% съдържание на алое вера – подходящ както за грижа за сухи и напукани устни, така и за придаване на ежедневен мек блясък на нормална кожа. 

Балсамът за устни може да се използва през всички сезони на годината, като осигурява омекотяване и защита от студ през зимата, в комбинация с дълбока хидратация през лятото. За да се чувствате добре, да изглеждаме зашеметяващо и да се радвате на мека и сияйна кожа, изцяло с помощта на съставки от съкровищницата на природата!

Мисията – възможна!

Pin It on Pinterest

Share This