На съвременните жени често се налага да правят труден и дори невъзможен избор: между майчинството и кариерата, между създаването на семейство и личностното развитие, между стабилната връзка и финансовата независимост.

Този вид избори предполагат компромис, който всяка жена би предпочела да избегне. Ето защо, кариерата като дистрибутор на висококачествени стоки и услуги често създава отлична възможност за съчетаване на роли, които често се считат за несъвместими: грижовна майка и успешна бизнес дама, абсолютно свободна в изборите си и абсолютно независима във финансите си жена.

Какви са предимствата в работата като дистрибутор във водеща световна мулти-левъл маркетинг компания като LR?

Сами определяте работното си време

Дистрибуторската работа може да се извършва по всяко време на деня, а често – дори и на нощта. Ето защо, майките с бебета и малки деца могат успешно да създадат собствен гъвкав график, съобразен с режима на детето си – свобода на действие, която е присъща за изключително малко съвременни професии.

Нямате ограничения в работното място

Желаете да работите от комфорта на дома си, докато сте на почивка, докато пътувате или докато гостувате на семейство или приятели – във или извън България? Вече имате възможност да се занимавате с професионалните си ангажименти навсякъде, по всяко време – защото колкото по-широк е хоризонтът Ви, толкова по-добри са възможностите Ви за печалба!

Можете сами да създадете план и подход към работата

В мулти-левъл маркетинга, Вие можете да подходите към работата си по различни начини. Имате широк кръг от приятели и познати? Имате възможност да създавате нови клиенти на живо? Предпочитате да инвестирате в собствен уеб сайт или реклама в социалните мрежи? Потенциалните възможности са точно толкова, колкото богато е въображението Ви. Достатъчно е да изберете своя подход и да го оставите да заработи във Ваша полза.

Не знаете каква е разликата между директните продажби и мулти-левъл маркетинга? Подробна информация ще откриете тук.

Доходът Ви няма таван

Работейки като дистрибутор в мулти-левъл маркетинг компания, Вие ще печелите точно толкова, колкото успеете да заработите. Или иначе казано – доходите Ви могат да растат неограничено, пропорционално на вложените от Вас ресурси под формата на време, усилия, креативност и бизнес планиране. Продажбата на козметика и хранителни добавки LR може да бъде както странично занимание, така и доходоносна основна професия – преди, повреме и след периода на майчинството. 

Можете да продължите след периода на майчинството

Работата като дистрибутор може да Ви послужи като разнообразие в ежедневието, като начин да изкарате допълнителен доход, или като начин да предизвикате себе си в ново поприще и ново начинание.

Във всички случаи, не е необходимо развитието Ви в сферата да спре тогава, когато майчинството Ви изтече. Напротив – можете да използвате натрупаните познанства, знания и опит, за да продължите да печелите допълнителни финансови активи – все по-лесно и все по-безпроблемно във времето. 

Можете да започнете веднага!

За да започнете своята дейност като сътрудник в мрежата на LR, достатъчно е да попълните и изпратите своята Молба за сътрудничество, достъпна на нашия уеб сайт. Ние ще се свържем с Вас веднага след като получим кандидатурата Ви и ще обсъдим с Вас всички детайли, касаещи работата, продуктите и възможностите, с които разполагате. 

Защото знаем как и сме готови да споделяме знанието си!

Ако този материал ви е харесал, сигурно ще пожелаете да се запознаете и с информация по темата: Възможности за стартиране на бизнес и развитие по време на криза

Pin It on Pinterest

Share This