Ако сте едни от потърпевшите по време на настоящата здравна и финансова криза, или просто търсите начин за стартиране на бизнес  от дома, все още има много възможности да го направите. Докато някои сектори на икономиката са в застой, други продължават да се разрастват.  Какво е общото между General Motors, Burger King, CNN, Uber и Airbnb? Всички те са основани по време на икономически спадове и ни показват, че трудната икономическа обстановка ги прави по-устойчиви и по-гъвкави за в бъдеще.

За много хора стартиране на бизнес в разгара на световната икономическа криза е последното нещо в списъка им със задачи. Но това може да не е чак толкова лоша идея, най-вече, ако се насочите към мрежовия маркетинг, тъй като проучвания сочат, че потребителите се нуждаят от голяма част от продуктите, продавани от тази индустрия, повече от всякога. Ето защо възможността за стартиране на бизнес и развитие по време на криза не е мисия невъзможна. 

Ако все още се опитвате да разберете, в коя индустрия да предприемете стартиране на бизнес, то бихте могли да заложите на сигурното, избирайки да се присъедините към вече популярен и утвърден бизнес модел чрез мрежов маркетинг.

Много компании предлагат тази възможност и ако искате стартиране на бизнес и развитие в домашни условия с директни продажби, тогава можете да започнете, като разгледате компании в някоя от следните категории:

  • Стоки за дома
  • Храна, чай и вино
  • Здраве и фитнес тренировки
  • Козметични продукти
  • Хранителни добавки
  • Други

Стартиране на бизнес и развитие: Първа стъпка

Първата стъпка при стартиране на бизнес включва да разберете в каква сфера искате да се насочите. Твърде много хора се фокусират върху бързите печалби, вместо да изберат сфера, от която се интересуват. Въпреки че целта за стартиране на бизнес е да печелите пари, не трябва да основавате решението си само на потенциала за печалба, игнорирайки интереса или съвместимостта с бизнеса. Винаги е по-добре да изберете бизнес идея, която ви вълнува.

Можете да превърнете своето хоби в стартиране на бизнес или да вземете вече придобити умения от професионалния си опит и да ги развиете.

Как ще спечелите пари при стартиране на бизнес?: Втора стъпка

Следващата стъпка е да определите как да превърнете идеята си за стартиране на бизнес в доход. Това да печелите пари, може да се осъществи по три начина: можете да продавате знанията си, уменията си или готови продукти.

Ако предпочитате да продавате продукти, то мрежовият маркетинг е най-подходящият подход за Вас и може би най-добрата идея за стартиране на бизнес. Много хора избягват директните продажби от страх да не попаднат в пирамиди и измами, но истината е, че в този модел на работа има голяма перспектива и възможност за високи доходи.

Сами определете работното си време при стартиране на бизнес вкъщи: Трета стъпка

При стартиране на бизнес на непълно работно време е необходимо вземането на решение чрез предварително проучване и планиране, което може да изглежда обезсърчително, но преди да се откажете, помислете за следните причини, поради които трябва да работите от комфорта на своя дом.

Контрол над Вашия график

Да се ​​грижиш за деня си е едно от най-големите предимства на стартиране на бизнес от дома. Можете да зададете и персонализирате работното си време, за да отговаря на нуждите на Вашия начин на живот. Искате ли дрямка или чаша кафе с приятелка в средата на деня? Да, това са само част от приятните моменти, които можете да си позволите при стартиране на бизнес от уюта на своя дом. 

Баланс между работата и живота

Ако смятате, че работата Ви отнема твърде много време, решението за стартиране на бизнес вкъщи е правилното решение. Наличието на гъвкав график означава, че можете да отделите време за децата и семейството си или да се отдадете на други лични интереси. Ако искате да работите в училище, докато управлявате бизнеса си, можете да го направите.

Печелите пари, правейки нещо, което обичате

Един от най-добрите аспекти при стартиране на бизнес от дома е, че можете да превърнете хобито или страстта си в доходи. Всъщност е по-вероятно да постигнете успех, ако се съсредоточите върху стремежа си към печалба, когато започнете бизнес, който Ви доставя удоволствие.

Нямате шеф

Стартиране на бизнес вкъщи е идеален за някой, който не обича да му се казва какво да прави. Можете да вършите работата по начина, по който се чувствате най-добре. Освен това, няма нужда да се чувстват виновни за това, че сте закъснели или тръгвате по-рано. Не е необходимо да искате почивка или да се обаждате, когато сте болни, както и няма никой да Ви наблюдава тайно, за да провери дали работите.

Повече възможности за развитие и разнообразие

Твърде често служителите в крайна сметка се чувстват отегчени в работата си. При стартиране на бизнес извън офис, дори ако ежедневните Ви задачи са сравнително сходни, има много възможности да разнообразите. Можете да работите от различно местоположение, да промените графика си или да планирате предварително последователността на задачите, които трябва да свършите.

Ако идеята за стартиране на бизнес чрез MLM, предизвика интереса Ви или имате въпроси относно нашия успешен модел за директни продажби и мрежов маркетинг, свързан с предлагането на висококачествени немски продукти за здраве и красота на достъпни цени, ние Ви предлагаме напълно безплатни консултация и обучения.  

Станете наш партньор, направете първата крачка към стартиране на бизнес и открийте всички възможности за развитие, които LR HEALTH & BEAUTY SYSTEMS Ви предоставя. 

За повече информация, можете да се свържете за приятелски разговор с мен Павлина Ковачева на телефон: +359 89 545 6101 

Разгледайте сайта и вижте моята история за това как стартирах чрез идеи за печеливш бизнес.

 

Pin It on Pinterest

Share This